Hej alla tennislirare!

God fortsättning. Nu drar terminen snart igång igen. Träningstiderna hittar du på denna sida under rubriken Träningsschema.

Det är som vanligt lite pyssel att få ihop allas önskemål osv men tränarna har gjort ett gott jobb. Saknar ni någon information eller behöver göra justeringar i schemat så hör av er till ansvarig tränare. Önskar ni träna fler timmar eller har vänner som vill börja spela så finns det lite tider kvar. I schemat är de lediga tiderna markerat med Gult. Ni kan också maila Fredrik Forsander på fredrik_forsander@hotmail.com för att få mer info om tider. Glöm inte att man kan prova på en eller två gånger innan man bestämmer sig för hela terminen.

HTK har tillsammans med Tretorn tagit fram riktigt snygga klubbkläder. Kläderna är samma som våra landslag spelar i och även HTK båda A-lag. Kläderna går att köpa i Olympiahallens shop. Skulle just er storlek inte finnas så kommer vi snart att göra nya beställningar.

Snart dags för landskamp mot Schweiz i Arenan, dvs Fed Cup den 7-8 februari i Helsingborg Arena. I det svenska laget ingår HTKarna Sofia Arvidsson och Johanna Larsson. Biljetter finns att köpa för 50 kr på kansliet (medlemspris).

Shares
Share This

Share This

Share this post with your friends!