Johanna Larsson vann i par med Kiki Bertens från Holland en WTA-titel i Hobart, Tasmanien genom att i finalen besegra det ryskrumänska paret Vitala Diatchenko och Monica Niculescu med 7-5, 6-3.

Året har därmed börjat strålande för HTK:s Johanna Larsson och coach Mattias Arvidsson som är med på resan. För Johannas del var detta hennes tredje WTA-titel i dubbel. Kan det vara så att HTK-tjejen i år är redo för sin första singeltitel i WTA-sammanhang?

Nu väntar Australian Open där Johanna möter ryskan Alla Kudraytseva i första omgången. Glädjande är också att Elias Ymer via tre vinster i kvalet har tagit sig till huvudtävlingen. Med detta är det första gången sedan 2011 som en svensk herrspelare spelar huvudtävlingen.

Mer info om tävlingen i Hobart hittar du här.

 

Shares
Share This

Share This

Share this post with your friends!