Sofia Arvidsson är sedan några veckor tillbaka i USA för spel på 25 000 USD-nivå. Den inledande veckan slutade med förlust i första omgången medan Sofia vann två matcher och gick till kvartsfinal i Daytona Beach, Florida.

Sofia besegrade i andra omgången Sachia Vickery i två raka set. En meriterade seger då Sachia visat god form genom seger i föregående veckas tävling.

I kvartsfinalen blev det efter tre set förlust mot holländskan Arantxa Rus.

Kvartsfinalplatsen lovar gott inför den stundande Fed Cup-matchen mot Schweiz i Helsingborg Arena som spelas den 7-8 februari.

Johanna Larsson stötte på stenhårt motstånd i andra omgången i Australian Open. Agnieszka Radwanska gav inte Johanna någon chans att komma in i matchen. Setsiffrorna skrevs till 6-0, 6-1. Johanna är kvar i dubbelklassen där andra omgångens match stundar.

Shares
Share This

Share This

Share this post with your friends!