Det drar ihop sig till helgens Fed Cup-match i Helsingborg Arena. Matchen är på många sätt en stor HTK-angelägenhet. Sofia Arvidsson och Johanna Larsson som spelare och Lars-Anders Wahlgren och Mattias Arvidsson som coacher.

Vidare är HTK samarrangör tillsammans med Internationella, Svenska Tennisförbundet och Helsingborgs Stad. Ett stor antal ideella krafter i form av 100 frivilliga lägger ner mycket tid för att få arrangemanget att fungera i alla delar.

Även på motståndarsidan finns HTK-kopplingar. Schweiz coach Heniz Günthardt har bott i Helsingborgstraken i många år och har vistats i Olympiahallen en hel del.

Vi rekommenderar alla våra medlemmar att göra ett besök i Helsingborg Arena, såväl under träningsdagarna som under helgens matcher. Vi tror och hoppas på en stor tennisfest med spel av hög internationell klass där en plats Fed Cups allra högsta division finns inom räckhåll.

 

Lars-Anders Wahlgren  Mattias Arvidsson

Shares
Share This

Share This

Share this post with your friends!