Flera HTK-juniorer är på stark frammarsch. Linus Bergevi har redan tagit på sig landslagsdressen och är redo för slutspel i Lag-EM i Frankrike kommande helg. Samtidigt fortsätter Olga Helmi att imponera på ITF-nivå genom att ta sig hela vägen till semifinal i 18-årsklassen i Köpenhamn.

Linus Bergevi

Linus Bergevi är redo för att försvara Sveriges färger i 16-års Lag-EM i franska Richon (Linus, tvåa från vänster på bilden). Detta gör han tillsammans med Karl Friberg och Jonas Eriksson Ziverts. Laget tog sig vidare till slutspel via kvalspel i Portugal. Trion är riktigt taggad och ser fram emot uppdraget.

– Jag ser fram emot en mycket rolig helg där vi skall vara med och utmana de bästa länderna i Europa. Självklart är en medalj något som vi hoppas på. Jag känner mig redo och i bra form och hoppas kunna hjälpa laget mot medalj, hälsar Linus.

Olga Helmi

Olga Helmi fortsätter att göra bra resultat på ITF-touren. I Köpenhamns ITF-tävling tog sig Olga till semifinal efter tre vinster mot starkt motstånd. Hon besegrade tredje- och sjätteseedade samt duktiga Lisa Zaar från KLTK . I semifinalen blev det stopp i raka set mot en ryska som sedan vann hela tävlingen. Nu laddar Olga för nya utmaningar där det närmst är en ITF-tävling i Norge.

Olga Helmi

Shares
Share This

Share This

Share this post with your friends!