Johanna fortsätter att övertyga på WTA-touren. I WTA Premier-turneringen i Miami har Johanna avancerat till andra omgången efter vinst i två raka  set mot Yaroslava Shvedova från Kazakstan. I potten ligger nya rankingpoäng, en rejäl slant och en chans att ytterligare närma sig en topp 50-position på världsrankingen.

Yaroslava, rankad 74 i världen besegrades med 6-4, 7-6.

– Serven var nyckeln till segern, säger Mattias Arvidsson som är med Johanna i Miami. Det märks också att Johanna har vunnit många matcher den senaste tiden. Hon är trygg på banan och spelar riktigt bra på många avgörande bollar.

I nästa omgång möter Johanna tjeckiskan och 11-rankade Lucie Safarova.

– En tuff uppgift men vi ser bara möjligheter hälsar Mattias.

Shares
Share This

Share This

Share this post with your friends!