Måndagen den 4 maj startar vi upp utomhusträningen på Pålsjö. Träningen håller  på i sex veckor fram till den 12 juni. (En vecka längre än 2014). Vid anmälan är det viktigt att ni ger tränarna stort spelrum när det gäller att planera in era barn och ungdomars träning. Det är omkring 125 spelare som ska planeras in 2-10 träningspass/vecka. Mycket underlättar om ni kan redan från kl 14:00 på dagarna. Desto mindre förbehåll ni har ju enklare är det för tränarna att placera in i så bra utvecklingsgrupper som möjligt.

I anmälan kommer ni att få ange antalet pass ni önskar träna/vecka och ungefärligt antalet timmar så ska tränarna göra sitt absolut bästa att lägga pusslet åt er. Passen kommer att varierar mellan 1-2 tim exklusive uppvärmning och efterfys. Alla upp till 12 år (födda 03) kan fritt välja antalet pass. För övriga kommer vi givetvis titta på de önskemål som kommer in men vi garanterar inte att vi kan tillmötesgå dem.

Sista dag för anmälan är onsdag 22 april.

Mer information och anmälan här.

Shares
Share This

Share This

Share this post with your friends!