När den svenska vintertouren på herrsidan summeras så hittar vi HTK:s Dragos Madaras på en meriterande tredjeplats. Anmärkningsvärt är att Dragos samtliga fem spelade singeltävlingar slutade med seger. Som bronsmedaljör på Vintertouren belönas man även med en extra prispeng som uppgår till 5 000 kronor.

dragosresultat

Parallellt med vintertouren så har HTK-spelaren även spelat ett antal tävlingar på internationell juniornivå med stor framgång. Dragos är just nu rankad 60 i världen och kan därigenom förhoppningsvis nå årets mål att kunna spela Grand Slam-tävlingarna i juniorklasserna.

Högt upp på totallistan finns även HTK:s Oscar Forsell med en tiondeplats samt Eveliina Virtanen som  hamnade på elfte plats bland damerna. Eveliina har dock inte kunnat tävla under hela perioden då hon blivit skadad. Vi hoppas att hon snart är tillbaka på tennisbanan igen.

vintertour

 

damervintertour

 

 

 

 

Shares
Share This

Share This

Share this post with your friends!