Nu till helgen, lördagen den 6 juni, startar en av sommarens stora höjdpunkter för alla tennisspelare nämligen Båstadtennis. 10-årsklassen är första klassen som startar på lördag och där har HTK  sex deltagare med som alla kommer att få nyttig erfarenhet genom spel i poolspel under ledning av Fredrik Widell. Poolspelet spelas under lördagen följt av slutspel under söndagen.

Söndagen startar även 18-årsklasserna följt sedan av 14-årsklasserna och sist 16- och 12-årsklasserna. HTK har totalt med cirka 35 spelare i tävlingen som spelas under cirka 2 veckors tid.

Vad gäller bevakning och aktiviteter kring tävlingen kommer vi i HTK ha vår första bussvecka med start 13 juni och avslutning 19 juni under Båstadtennis. Vi kommer under den perioden att prioritera bevakning för de spelare som är med på bussveckan plus PIA spelare.

Vad gäller första veckan av tävlingen 6-12 juni har vi vår sista ordinarie träningsvecka på Pålsjö och kommer då att vara på plats enligt följande.

6 juni (Fredrik Widell hela dagen)
7 juni (Samuel Ekberg bevakar singelspelet)
8 juni (Ingen bevakning)
9 juni-12 juni (Vi kommer under dessa dagar att vara på plats i första hand för PIA spelare i rätt ålder. Övriga spelare kommer att bevakas i mån av tid.)

Nu laddar vi alla för en riktigt kul tävling.

Shares
Share This

Share This

Share this post with your friends!