Imorgon inleds årets tredje Grandslam-tävling för HTK-aren Johanna Larsson. Då handlar det om kval i dubbeln. Hon spelar tillsammans med Petra Martic från Kroatien mot ett par från England. För att komma in i huvudtävlingen behöver man vinna två matcher. Johanna som vanligtvis spelar med Kiki Bertens från Holland var på gränsen att komma in i huvudtävlingen. Detta tvingade Johanna att skifta dubbelpartner för just denna tävling. Johanna och Kiki bildar åter igen dubbelpar i Swedish Open.

Johanna är i singel klar för huvudtävlingen som startar på måndag. Lottningen sker under fredagen. Johanna som aldrig tidigare tagit sig förbi första omgången på gräset är sugen på att ändra på detta.

Om ni önskar att följa resultat, lottningar gör ni det på www.wimbledon.com.

Shares
Share This

Share This

Share this post with your friends!