Sofia Arvidsson övertygar i Pålsjö Ladies Open genom att ta sig till semifinal efter vinst mot landslagskompisen Rebecca Peterson. Sofia tar därmed sin tredje raka seger och sätter samtidigt stopp för Rebeccas sju matcher långa segersvit på svensk mark.

I semifinalen möter Sofia belgiskan Marie Benoit. Stockholmstjejen Malin Ulvefeldt fortsätter att skrälla på  övre halvan av lottningen. Idag slog Malin 404-rankade Moser i ännu en tresetsmatch. Det finns därför hopp om en helsvensk final på söndag.

Samtidigt är Johanna Larsson klar för spel i Wimbledons huvudtävling i såväl singel som dubbel. I dubbel genom kvalspel tillsammans med partnern Petra Martic. I första omgången ställs de mot de tidigare världsettorna i dubbel, Lisa Raymond och Cara Black. I singel möter Johanna amerikanskan Christina McHale som för tillfället är rankad 63 i världen. Johanna spelar både singel och dubbel på måndag.

Johanna Larsson

 

Shares
Share This

Share This

Share this post with your friends!