En av årets höjdpunkter Swedish Open närmar sig. HTK har hela tre spelare som kommer att delta i årets upplaga.

I år är det damernas tur att vara först ut. Johanna Larsson är klar för huvudtävlingen och har även en liten chans att bli seedad. Just nu är Johanna framme i semifinal i tyska Versmold efter tre raka segrar.

Sofia Arvidsson fokuserar just nu på kvalspel men självklart hoppas vi på att hon skall tilldelas ett wild card till huvudtävlingen. Sofia har visat upp en fin form genom att ta hem titeln i Helsingborgs internationella tävling för ett par veckor sedan.

Kvalet i Båstad spelas söndag-måndag och huvudtävlingen måndag-söndag. Båda tjejerna kommer dessutom att spela dubbel. Johanna med holländskan Kiki Bertens och Sofia Arvidsson med landslagskompisen Susanne Celik.

I herrklassen har vi även lyckats få med en spelare i Swedish Open. Dragos Dodi Madaras vann 18-årsklassen i Båstadtennis vilket innebär att han tilldelas ett wild card till kvalet. En kul utmaning för 17-årige Dodi.

Nu hoppas vi att många HTK-are tar chansen att se livetennis på högsta nivå samt att stötta Johanna, Sofia och Dodi till bra prestationer.

Mer information om Swedish Open hittar du här.

 

Sofia Arvidsson och Johanna LarssonSofia Arvidsson och Johanna Larsson

 

Shares
Share This

Share This

Share this post with your friends!