Just nu är Dragos ”Dodi” Madaras på plats i Falun tillsammans med Svenska Tennisförbundet under ledning av Davis Cup kaptenen Fredrik Rosengren. Uppladdningslägret pågår inför dom två svenska futureturneringarna som spelas i Falun och Danderyd. Inbjudna på lägret är sju spelare som från i tisdags drillas. Lägret avslutas på fredag och på lördag startar sedan kvalet till tävlingen. Dragos är i skrivande stund första reserv till huvudtävlingen i turneringen. Om han inte kommer direkt in i huvudtävlingen så blir det kvalspel under helgen.

Lägret har även uppmärksammats i media där Dragos omnämns. Ni kan se intervjun med Fredrik Rosengren genom denna länk.

Vi önskar Dragos stort lycka till på dessa två tävlingar.

Dodi Madaras
Dragos Madaras

Shares
Share This

Share This

Share this post with your friends!