HTK:s damlag i Elitserien tog en efterlängtad poäng i bortamatchen mot Lidköpings TK. Det inledande dubbelspelet var fortsatt ojämnt från HTK:s sida. Trots ledning med 7-5, 5-1 blev det till slut förlust för förstadubbelparet Johanna Larsson/Mari Andersson. I dagsläget har laget så här långt 0-8 i dubbelmatcher.

Efter singelsegrar av Johanna Larsson, Sofia Arvidsson och Mari Andersson kunde laget vända en ny hotande lagförlust till ett oavgjort resultat. Medaljchanserna försvann definitivt genom förra matchens förlust i Skånederbyt mot Fair Play TK.

Laget får i de återstående tre matcherna fokusera på att ta sig på rätt sida om överflyttningsstrecket och därigenom säkra ett nytt kontrakt i Elitserien. Närmst väntar SALK på hemmaplan den 25 november. Stockholmslaget fightas för en finalplats. Därefter väntar två nedflyttningshotande lag, ATL och Näsbypark. 

Resultat och spelprogram i Elitserien hittar du här.

Shares
Share This

Share This

Share this post with your friends!