HÖSTEN 2016

Välkomna till en ny spännande träningssäsong i HTK.

HTK jobbar ständigt på att förbättra sin verksamhet. HTK har som målsättning att vara en av Sveriges bästa klubbar på att lära ut tennis i alla åldrar och i alla inriktningar. HTK ställer höga krav på sina tränare och alla ska ständigt vidareutbilda sig för att få fortsatt förtroende. Från hösten så erbjuder vi gratis familjetennis 3-8 år (endast familjemedlemskap krävs) på lördagar kl 11:00-12:00. HTK hoppas att fler familjer nu tar chansen att komma till Olympiahallen och leker/spelar tennis med sina yngsta där HTKs tränare guidar er. Street Tennis (Minitennis 10 år och uppåt) är också en nyhet där ni kan spela minitennis till musik och tävla med varandra till förmånliga avgifter. Läs mer och anmäl er här

Shares
Share This

Share This

Share this post with your friends!