Sommartennisen rullar vidare och vi är nu inne i den fjärde av totalt sju intensiv-veckor. Vi är tillbaka på Pålsjö och det är full fart från start på morgonen med fulla grupper på tre banor hela förmiddagen. En del har även valt att träna på eftermiddagen och framåt kvällstid är det dags för de vuxna motionärerna att inta banorna. Tyvärr har inte vädret varit med oss ännu denna vecka och vi har fått flytta in en hel del träningar inomhus på Olympiahallen. Detta har dock inte hindrat spelarna från att ha kul på sina tennistimmar.

Kommande vecka kör vi endast träning för vuxna och dessa grupper är nu klara och ni finner dem här. Sedan gör vi ett litet uppehåll i sommartennisen för att avsluta med veckorna 32 och 33. Det går givetvis bra att fortfarande anmäla sig till de veckorna. Ni finner info om sommartennisen och anmälan här. Veckorna 32 och 33 har vi träning för alla åldrar.

Nu hoppas vi på bättre väder resten av veckan (och sommaren) och att vi ses på Pålsjö Tennis.

Shares
Share This

Share This

Share this post with your friends!