Nu går det att anmäla sig till HTKs populära Sommartennis på Pålsjö Tennis fantastiska tennisbanor. I år kör vi ett nytt koncept med ”Starten” ”Intensiven” & ”Spurten” och alla från och med 5 år och uppåt har möjlighet att anmäla sig till totalt 9 veckors träning med HTKs duktiga tränare under månaderna maj till augusti.

Under ”Starten” har man chans att under veckorna 21-23 spela 1-3 gånger i veckan och träningen kommer ligga eftermiddag/kvällstid. Under ”Intensiven” som fungerar som ”gamla sommartennis” väljer man en eller flera av veckorna 24-27 där man spelar varje dag, måndag till fredag under de veckor man anmäler sig till. Man kan önska att spela 1-3 timmar om dagen under dessa veckor. Barn och ungdomar spelar förmiddag och seniorer kvällstid under dessa veckor. ”Spurten” har samma upplägg som ”Starten” förutom att den genomförs vecka 32-33.

Mer info om Sommartennis 2017 och anmälan till denna hittar ni här på vår Sommartennissida, klicka här. Givetvis hoppas vi på högt deltagande även i år och att vädret blir bättre än förra sommaren. Skulle det dock regna någon dag flyttar vi in träningen på Olympiahallen.

 

Shares
Share This

Share This

Share this post with your friends!