Nu är grupperna för sommarens första intensivvecka klara. Ni finner grupper och tider för nästa vecka här. Träningen ligger allt mellan kl 15 och 19 denna vecka och ni som är med spelar 1-2 timmar varje dag måndag till fredag.

Det finns några platser lediga i befintliga grupper och dessa går fortfarande bra att anmäla sig till. Dessa platser är markerade med gult i schemat och önskar ni ha någon av dem skickar ni ett mail till fredrik@htktennis.com.  Det går även bra att fortfarande anmäla sig till kommande intensivveckor – 25-27 samt ”Spurten” vecka 32-33. Ni gör anmälan här.

Denna vecka är den sista av ”Starten” som har bjudit på många fina träningar i underbart väder. Drygt 100 platser har fyllts under denna period. Sommartennisen kunde inte fått en bättre start.

Passa nu på att anmäla er till någon av intensivveckorna så ni får spela mycket tennis i sommar.

Shares
Share This

Share This

Share this post with your friends!