Sommartennisen rullar fortsatt på med intensivträning och denna vecka har träning öppnats för både barn och vuxna igen. Grupperna för kommande vecka är nu klara och ni finner dem här. Kul att se att så många anmält sig till denna vecka, cirka 80 platser har fyllts. Detta innebär dock att det inte finns så många lediga platser kvar om det är någon som vill hoppa in i sista stund. Det finns dock ett fåtal lediga platser kvar i Barntennis mellan kl 10-12 och Ungdomstennis kl 11-12. Maila gärna fredrik@htktennis.com ifall ni önskar ta nån av dessa platser.

Det går även fortfarande bra att anmäla sig till sista intensivveckan v27 och till Spurten v32-33. Lite bråttom är det dock om ni önskar säkra plats för vecka 27. Anmälan och mer info om Sommartennis finner ni här.

Nu hoppas vi att det fina vädret håller i sig så att vi kan fortsätta med alla roliga träningar på Pålsjö Tennis.

Shares
Share This

Share This

Share this post with your friends!