Mats Lilja hade en fin tennisvecka nyligen när han deltog i H65-klassen i European Senior Open i Pörtschach, Österrike och lyckades knipa andraplatsen. Mats vann sina matcher i raka set fram till semifinalen, där han mötte världsfemman Harald Hellmonseder från Österrike som besegrades med 7-6 i avgörande set efter en stenhård 2,5-timmesfight. I finalen väntade världsettan Bruno Renoult, Frankrike. Tyvärr förlust med 2-6, 6-7(5).

”Var tämligen chanslös i första set, men lyckades pressa
honom i ett riktigt tufft andraset” – Säger Mats om finalen.

Som sagt – en bra vecka på veterantouren!

På bild fr.vänster Mats Lilja & Bruno Renoult

 

I övrigt är HTK’s seniorer på frammarsch. HTK’s H65 lag 2 vann sin serie och går upp i div 1 där vårt förstalag redan finns och har bra möjlighet att vinna årets serie och därmed kvalificera sig för SM slutspelet. Även klara för slutspel är H55. Bravo alla inblandade!

Shares
Share This

Share This

Share this post with your friends!