Nu är Sommartennisens intensivveckor slut för i år och det har varit fyra fina träningsveckor i Pålsjö skog. Antalet deltagare har varit lite fler än förra året vilket är glädjande, framför allt har det verkligen varit full fart på förmiddagarna med spel på 3-4 banor samtidigt.

Sommartennisen tar nu ett litet uppehåll men är ännu inte slut och det går fortfarande bra att anmäla sig till den sista delen  ”Spurten – v32-33” där man kan välja att spela 1-3 gånger i veckan under dessa två veckor. Spurten är öppen för alla åldrar, 5 år och äldre från minitennis till seniortennis. Anmälan och mer info hittar ni här.

Under resten av sommaren kan man även spela gratis minitennis med våra ledare som finns till på lite olika platser i Helsingborg. Fullständigt schema för hela sommaren hittar ni här.

Hoppas alla har en härlig sommar och att vi ses i augusti igen. 🙂

Shares
Share This

Share This

Share this post with your friends!