Sommartennisen är inne på sin sista vecka och lider därmed mot sitt slut samtidigt som vi startar igång en ny inomhustermin i Olympiahallen på lördag. Grupper för höstterminen är nu klara och ni finner dem här.

Har man ännu inte anmält sig till hösten men vill vara med så tar vi fortfarande emot anmälningar löpande i mån av plats. Ni finner en del vakanta platser markerade med gult i schemat och vi har även möjlighet att starta nya grupper på lördag eftermiddag. Ni gör anmälan till höstterminen här.

Glöm dessutom inte att de yngre barnen kan spela minitennis 2 gånger/vecka till samma pris som en. Lördagar är basen och sen kan man komplettera med en träning till tisdag eller torsdag. Har ni missat detta och bara anmält en men nu önskar  spela två kan ni maila fredrik@htktennis.com.

Mer info om inomhusträningen finner ni här.

Nu ser vi fram emot en ny trevlig tennistermin på Olympiahallen.

Shares
Share This

Share This

Share this post with your friends!