Nu är sommartennisen slut för i år och vi kan blicka tillbaka på totalt nio lyckade tennisveckor i Pålsjö skog. HTK gav alla, både stora och små, nybörjare som mer avancerade möjlighet till tennisträning på Pålsjö Tennis underbara tennisanläggning och trots att denna sommaren kanske inte minns som den bästa sett till vädret så var det ändå ovanligt få gånger vi tvingades flytta in träningarna.

Denna gången testade vi ett nytt koncept med ”Starten”, ”Intensiven” och ”Spurten” som vi troligtvis kommer att fortsätta med då utfallet blev väldigt lyckat med drygt 500 platser under dessa veckor. Framför allt ville fler spela under de senare veckorna i augusti jämfört med tidigare år. Helsingborgs Tennisklubb tackar alla er som deltog under tennisveckorna i sommar och vi hoppas att vi ses igen till nästa sommar eller nu redan till hösten.


HTK har även varit på plats på fler ställen än Pålsjö under sommaren då vi erbjudit gratis minitennis med våra ledare på Gröningen, Idrottsoasen och Pixlapiren. Ungefär 10 st ledare har gjort ett mycket bra jobb med detta vilket gett utslag i form av att vi ser många nya i dessa åldrar som anmält sig till höstens träning.

Vi har inte speciellt långa träningsuppehåll i HTK då vi dagen efter sommartennisen tog slut körde igång höstterminen under lördagen på Olympiahallen. För att vara första helgen på terminen var närvaron mycket hög på träningarna vilket visar på att många är laddade inför en ny tennistermin. Vi hälsar er givetvis åter välkomna samtidigt som det till synes, vilket tidigare nämnts är många nya deltagare i höst som vi hoppas kommer att trivas.


Har man ännu inte anmält sig till inomhusträningen så vill vi påminna er om att det fortfarande går bra att göra detta och att vi fortfarande tar emot anmälningar löpande i mån av plats. Grupperna börjar fyllas ordentligt nu men det finns fortfarande en del lediga platser som ni finner markerade med gult i schemat. Det är även möjligt att starta nya grupper på lördagar kl 9-10, kl 12-13 eller kl 15-16 om ni till exempel är ett helt gäng som önskar spela då. Ni finner info, anmälan och träningsschemat för inomhusträningen här.

Förutom den vanliga tennisträningen så kommer HTK att arrangera en hel del extra aktiviteter för alla åldrar, från IF SO Tour-tävlingar och Minitennisdisco för barnen till Dubbelblixtar och Tennis- och Spa-helg för vuxna. Under hösten blandar vi en del återkommande aktiviteter med några spännande nyheter.


Nu ser vi fram emot den bästa hösten någonsin på Olympiahallen!

 

Shares
Share This

Share This

Share this post with your friends!