Helsingborgs Tennisklubb har sedan hösten 2011 ett samarbete med Peter Sven-skolan 2 vilket möjliggör träning på skoltid i nuläget två pass/vecka för årskurs 6-9. Träningarna är förlagda på tisdagar och fredagar 07:30-09:15. Från hösten 2015 finns det två inriktningar dels en för tävlingsspelare samt en för spelare som inte tävlar men ändå vill ha kul och utvecklas inom sin tennis.
För att få reda på mer vad gäller Tennisprofilen kan ni klicka här där ett dokument som beskriver tennisprofilen ligger. Det kommer även att vara öppet hus på skolan 25 november 10:00-12:00 där ni dels kan få en inblick i skolan samt där representant från tennisklubben kommer att vara på plats. Vi hoppas att alla som har möjlighet och är intresserade av att veta mer om Tennisprofilen är på plats.

För mer information – klicka här

Shares
Share This

Share This

Share this post with your friends!