rodbla   NYHETER

Deltagarlista SO Tour 15 april

Varmt välkomna till vår SO Tour 15 april på Olympiahallen! ÄNDRADE TIDER!!! se nedan Pga av stort deltagarantal (ca 90 spelare) så har vi lottat så några maxispelare fick flyttad speltid till 08.30-11.00 så att alla får plats att spela hos oss. OBS! Kolla igenom...

läs mer
Välkommen till en ny och spännande termin!

Välkommen till en ny och spännande termin!

Hoppas ni alla haft ett fint jul och nyårsfirande. Nu laddar vi för en ny, rolig, tuff, svettig, spännande och fantastisk termin på Helsingborgs Tennisklubb! 🙂 Klicka här för tider och information om vårterminen. Varmt välkomna...

läs mer

Deltagarlistan SO Tour 26/11

Vår sista SO Tour för terminen närmar sig och vi har faktiskt fullt i både maxi & midiklasserna. Mini finns en del platser kvar så vill man vara med så skicka ett mail till anna@htktennis.com MINI 11-13, samling 10.40 Alva Ekdahl Karolina Budorova Ängelholms TK Danny...

läs mer

rodbla   FACEBOOK

Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating access token: Session has expired on Tuesday, 11-Sep-18 11:55:19 PDT. The current time is Monday, 22-Apr-19 21:56:40 PDT.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 463
Please refer to our Error Message Reference.

rodbla   TENNIS.SE

RSS Nyheter

 • JSM: Dubbla guld för Milicevic och Borg 22 april, 2019
  På Annandag Påsk avslutades Junior-SM på GLTK i Göteborg där vi bland annat konstaterar att det blev dubbla guld för KLTK-spelarna Klara Milicevic och Leo Borg och guld och silver för Stina Larsson, Lillån och Noa Forste Dinell, SALK.
 • Cornelia Lister och Christian Samuelsson segrade i avslutningen 20 april, 2019
  GLTK:s Christian Samuelsson har dominerat vintertouren och fick också kröna den i sista tävlingen på Fair Play stadion i Malmö. "Jag har spelat bättre och bättre för varje vecka", säger han.
 • VIDEO: "En konferens med många bra tips" 17 april, 2019
  Här kommer ett svep från helgens lyckades aktiviteter i Tumba nya tennishall med den första Barn- och ungdomskonferensen och Tennisens dagar.
 • En partner med kärlek för tennis 16 april, 2019
  "Tennisförbundet är ett starkt varumärke och en bra referens för oss", säger Thomas Viktorsson, ägare och VD för IT-företaget VMI, som valt att förlänga samarbetet ytterligare ett år.

rodbla   INSTAGRAM