Nyhetsbrev

HTK ser just nu över sin kommunikation och vi återkommer inom kort med ett nytt format av nyhetsbrev.

Se även löpande nyheter på HTK’s facebook och instagramkonto.

Januari 2016

Sofia! Tack för att HTK fått vara delaktiga i en fantastisk karriär och hoppas inte vårt samarbete slutar här? Efter 16 år som proffs, 2 WTA-titlar och 20 ITF titlar i singel, rankad 29a som bäst i singel och 67a i dubbel, 5 st SM-Guld och 2 silver med HTK, flest spelade landslagsmatcher av alla i Sverige och en otroligt sympatisk, generös och omtyckt människa önskar vi att du vill fortsätta vara del i klubben.

Läs hela nyhetsbrevet, klicka här.

December 2015

Jag ser fram emot 2016 med ödmjukhet, respekt och med stora förhoppningar. Förhoppningarna ställer jag till alla er medlemar och tennisentusiaster i Helsingborg. I april tog jag över taktpinnen att stärka samarbetet med de företag HTK samarbetar med idag och fick även äran att försöka knyta nya kontakter. Under hösten har jag tillsammans med en marknadsgrupp samspråkat om hur vi ska gå vidare. En gemensam syn som kommit på tal varje möte är att HTK behöver stor hjälp av dess medlemmar. Klubben har tillsammans med er vänt en negativ trend där det varit röda siffror under många år. Bra jobbat!! Förra året visade man ett litet överskott och det ser ut att bli något liknande i år. Trots detta lider klubben fortfarande av ”gamla synder” och har kortfristiga lån som behöver betalas av. Ekonomin är med andra ord ansträngd men under kontrollerade former. HTK vädjar ändå till alla er medlemar att hjälpa sin förening. Vi tror och hoppas att alla vill föra sin förening framåt mot nya mål. Tillsammans kan vi göra detta. Tillsammans blir vi starka

Läs hela nyhetsbrevet, klicka här.

Oktober 2015

I detta nyhetsbrev vill jag framföra ett stort tack till alla er medlemmar och tennisföräldrar som är med och jobbar ideellt i vår förening. Det är viktigt att alla som har möjlighet att bidra med sin tid är med och bidrar så att HTK kan ha många aktiviteter med hög kvalité för klubbens barn och ungdomar. Jag tänker på aktiviteter som: Seriespel, Dubbelcupen, Beach House Öresundsveckan, Tretorn Open, If So Tour, Elitserien, Hemmaläger, Försommarläger. Tillsammans kan vi stolt säga att vi är en av de aktivaste tennisklubbarna i Sverige.

Läs hela nyhetsbrevet, klicka här.

Augusti 2015

Det har väl inte undgått någon att HTK numera har en färsk WTA-segrarinna i klubben? Johanna Larsson gjorde återigen succé i Båstad och denna gång fick hon med sig båda titlarna hem till Helsingborgs TK. Team Mattias Arvidsson och Johanna Larsson fortsätter sin vandring mot yttersta världseliten och Johanna rankas nu som en av världens 50 bästa damspelare.

Man kan inte annat än tycka att det är fantastiskt att ha både Mattias som tränare och Johanna som spelare i klubben som kan dela med sig av all den kunskap de tar med sig från sina träningar och resor runt om i världen. Väldigt nyttigt för våra övriga tränare inklusive mig själv och framför allt för våra andra spelare i klubben.

Läs hela nyhetsbrevet, klicka här.

Juni 2015

Helsingborgs TK vill vara en klubb för alla tennisspelare. Både för er som vill prova på, spela en

gång i veckan, motionera, tävla lite grann, drömmer om att bli proffs, redan är proffs eller har varit proffs. Vi vill också parallellt med tennisträning också erbjuda utbildning och kanske vill du utbilda dig som bollkalle, domare, matchledare, tävlingsledare eller tränare?
Under några år har vi utvecklat en organisation bland tävlingsspelarna där ni som familj väljer hur mycket ert barn ska spela i barnverksamheten (upp till 12 år). Naturligtvis i samråd med klubbens tränare. I ungdomsverksamheten har vi ett brett urval där alla kan hitta en plats utifrån sin satsning och kunskap inom sporten. Denna del kallar vi ”HTK Tennis Akademi”

Läs hela nyhetsbrevet, klicka här.

Mars 2015

HTK hade sitt årliga årsmöte den 1 mars där flera förändringar i styrelsen skedde. HTK tackar Anna-Karin Svensson, Annelie Wenner och Bengt Göran Andersson som efter önskemål lämnar styrelsen. HTK tackar så mycket för gott arbete och välkomnar samtidigt Mari Andersson, Marcus Carlsson och Linda Torle. I Mari får HTK en gedigen tenniskunskap med meriter ifrån collagespel och landslagspel. Mari jobbar just nu på Båstads Riksidrottsgymnasie och får på så sätt input ifrån hela världen. Marcus Carlsson har varit medlem i HTK sedan födseln och tränar fortfarande med klubben. Privat jobbar han på IKEA och sitter också med i Laholms Tennisklubbs styrelse. Marcus är också en duktig tränare när han hinner med. Linda jobbar heltid med sina barn som tränar flitigt i klubben. Hon syns ofta på hallen när hon inte skjutsar barnen mellan alla aktiviteter och tävlingar.

Läs hela nyhetsbrevet, klicka här.

HTK:s nätverksprogram 2015

Januari 2015

Välkomna till ett nytt och fräscht HTK 2015. Klubben har gjort en fantastisk resa de senaste åren som nu börjar landa i en stabil organisation. HTK känner att det är viktigt att skilja på barn-, ungdoms och seniorträning då olika värden styr respektive område. För barn är det extremt viktigt att vi har utbildade tränare för just barnträning.
Innehållet i träningen för barn är viktigare idag då de inte rör sig på samma naturliga sätt som för 20 år sedan. Det är också viktigt att de blir sedda och att de själva får välja inriktning på sin tennis. Vi som klubb sätter upp kriterier och är med och guidar er men valet ska ligga på barnets intresse.

Läs hela nyhetsbrevet, klicka här.

Senaste kommentarer

    Arkiv