SO Tour

 

Klicka på bilden för att förstora affischen

SO syftar till att på ett enkelt, odramatiskt och anpassat sätt introducera tävlandet för våra yngsta spelare upp till 12 år.

Spelarna anmäler sig själva direkt till respektive tävling. Några dagar innan tävlingsstart presenterar arrangören vilka spelare som kommit med. Vi för stort deltagarantal kommer arrangören att lotta in spelarna och det är upp till er att ta reda på om man kommit med eller inte. På tävlingsdagen lottas tävlingen och spelarna placeras i pooler. Matcherna spelas på anpassade banor med mjukare bollar och varje spelare är garanterad minst fyra matcher under de timmar tävlingen spelas.

Efter tävlingens slut blir det gemensam prisutdelning där alla får medalj och diplom.

 

Touren är indelad i tre nivåer där spelaren själv väljer utifrån sin ålder och spelnivå, MINI (spelas med röd boll på minibana), MIDI (spelas med orange boll på tennisbana som är kortare och smalare än ”vanlig” tennisbana) & MAXI (spelas med grön boll på fullstor tennisbana).

Under hösten 2017 kommer HTK anordna två SO-tour där vi vid varje tillfälle spelar alla tre klasser under totalt 4 timmar. Perfekt för familjen med barn i olika klasser eller om man vill vara med i mer än en klass.

För mer information kontaktar ni Anna Nyman anna@htktennis.com

Anmälan SO Tour

Klicka här för att anmäla dig till SO Tour.

Anmälan kan också göras till anna@htktennis.com. HTK kommer att publicera lista över anmälda spelare på hemsidan. Listan publiceras senast fyra dagar före matchdatum.

Kontakta tävlingsledningen på tel 072-5611900 eller via mail anna@htktennis.com om du har några frågor.