rodbla Inomhusträning

Välkomna till Helsingborgs Tennisklubb – Klubben för hela familjen

Helsingborgs Tennisklubb erbjuder tränings-, motions- och tävlingsinriktad träning för sina medlemmar. Träning och motion benämner vi nedan som ”TräningsVärk” och tävling som ” HTK Tennis Akademi”. HTK fortsätter sin satsning för barn i åldrarna 4-8 år. Nedan kan ni läsa mer om MultiTennis där barnen kan träna 1-3 ggr/vecka i Multiskillz, parövningar med racket och boll samt givetvis spel över minitennisnät. En utvärdering av hösten har lett till att vi nu kommer att spela mer tennis under samtliga tre träningstillfällen med inslag av Multiskillz och andra lekar. Alla som har ett familjemedlemskap är som tidigare välkomna till torsdagspassen utan extra kostnad. Denna satsning görs i samarbete med Svenska Tennisförbundet och skall leda till mer rörelse för hela familjen och en roligare start på barns idrottande.

  • Vi ber er att noga läsa igenom all information kring kurser och träning så att anmälan går så smidigt som möjligt.
  • Anmälan senast 31 december. Därefter gör tränarna grupper och HTK tar emot anmälningar löpande och i mån av plats.
  • Alla tävlingsintresserade kan anmäla sig till HTK Tennis Akademi. Vi ber er dock läsa igenom information kring detta först så att ni känner till vad det innebär. Är ni osäkra kan ni ringa någon av tränarna så hjälper de er att anmäla rätt.
  • Önskar ni avsluta träningen efter HT18 måste ni skicka mail till kansli@htktennis.com innan 8 dec. Om ni inte avanmäler er förutsätter vi att ni önskar fortsätta VT19 och ni behöver inte göra något.

HTK Tennis Akademi

i

Träningsschema & Information

Träningstider för Akademi hösten 2018

Information för Akademi hösten 2018

Matchträning

Tillsammans är vi starka sägs det ju. På fredagar kl 18:00-20:00 anordnar HTK powerkvällar där barn i HTK Kids Akademi får utmana varandra och sina föräldrar i kortare matcher under 90 min. Efter 90 min kliver föräldrarna av och HTK bjuder på lättare fika medan barnen fortsätter träningen. Målsättningen med kvällen är att barnen ska få spela mot olika spelstilar, tävla i lag och enskilt samt att föräldrarna kommer varandra närmre över en fika.

 

Tränare

Ansvariga tränare – klicka här

Träningsvärk

i

Träningsschema & Information

Träningstider för TräningsVärk våren 2018

Information för TräningsVärk våren 2018

Tränare

Ansvariga tränare – klicka här