rodbla Inomhusträning

HÖSTEN 2017 och VÅREN 2018

Välkomna till Helsingborgs Tennisklubb – Klubben för hela familjen

HTK har under de senaste åren lagt större vikt kring barn och ungdomsidrott än tidigare och blivit mer lyhörda på vad barn och ungdomar egentligen vill. Alla våra tränare genomgår utbildningar regelbundet och vi är pålästa i dokumentet Idrotten Vill för bättre förståelse kring barn och ungdomsidrott. Vi har utformat vår verksamhet så att det ska passa hela familjen. Från i höst erbjuder vi 17 träningstillfällen i TräningsVerksamheten både under hösten och våren.

Övriga nyheter för deltagare i hela klubben är vårt ÄVENTYRSPROGRAM med Melloläger, Minitennisdisco, Felhandsturnering, Nybörjartävlingar i SO TOUREN, Kompisdubbel mm. För er vuxna kommer vi att anordna en träningshelg med Spa och annat roligt. Allt för att hela familjen ska få en bättre upplevelse hos oss. Läs mer om detta i träningsinformationen.

I vår populära familjetennis behövs endast ett familjemedlemskap och i minitennis kan vi nu erbjuda träning två ggr/vecka till samma pris som en gång/vecka. Dessutom gör vi lite förändringar i ledaruppställningen där våra mer erfarna och etablerade tränare Anna Nyman, Joel Helmersson & Samuel Ekberg kommer vara tränare tillsammans med våra yngre duktiga och engagerade tränare.

Glöm inte att seniortennis har chans till gruppträning även förmiddag och dagtid fram till kl 14 måndag till fredag. Skulle ni önska spel i Seniortennis tidigare på dagen fyll i ett ”Ja” i fältet för dagtid när ni gör er anmälan. En nyhet till i år är också att vi erbjuder 90 min pass vissa dagar.

  • Vi ber er att noga läsa igenom all information i träningsinformationen så att anmälan går så smidigt som möjligt.
  • Anmälan senast 13 augusti för TräningsVerksamheten och 20 augusti för HTK Tennis Akademi . Därefter gör tränarna grupper och HTK tar emot anmälningar löpande och i mån av plats.
  • Är ni intresserade av att tävla/spela matcher så ska ni anmäla er till HTK Tennis Akademi. Vi ber er dock läsa igenom information kring detta först så att ni känner till vad det innebär. Är ni osäkra kan ni ringa någon av tränarna så hjälper de er att anmäla rätt.
  • Anmälan avser HT17 och VT18. Önskar ni avsluta träningen efter HT17 måste ni skicka mail till kansli@htktennis.com innan 8 dec. Om ni inte avanmäler er förutsätter vi att ni önskar fortsätta VT18 och ni behöver inte göra något.

 

Matchträning

På fredagar kl 18:00-20:00 har HTK powerkvällar där barn och ungdomar samlas för att träna på matchspel utan vuxnas påverkan. Aktiviteten leds och guidas av tränare från HTK men på ett passivt sätt så att deltagarna får tänka fritt.

 

Tränare

Ansvariga tränare – klicka här