rodbla Akademiträning ute

utomhusträning

Allmänt

HTK kommer i år kunna erbjuda en grym utomhussäsong för alla er i HTK Tennis Akademi. Vi kommer i år satsa lite extra på att det ska bli en toppensommar hela vägen in i mål.

I år erbjuder vi alla att träna så mycket som ni själva önskar. Ni får välja fritt antal timmar och vi hoppas många tar chansen på Pålsjös underbara anläggning. Planera antalet pass tillsammans med er ansvarige tränare.

HTK kommer dessutom att erbjuda er träning under i stort sett hela utomhusperioden. Vi vilar endast 3 veckor för lite semester – 3 veckor som passar perfekt för eget spel med träningskompisar, föräldrar och massor av matchspel.

 

Försommarläger – Träningsdagar på Pålsjö/Träningsläger i Hörsholm

HTK erbjuder alla 12 år och yngre två grymma träningsdagar på Pålsjös utomhusanläggning 29-30/4. Under dessa dagar erbjuder vi också alla vuxna motionärer att få spela på gruset och få en perfekt start på sommaren.

Avgift 795kr

För spela 13 år och äldre erbjuds träningsläger i dagarna tre (28-30/4) i Hörsholm, Danmark. Där kommer vi förutom grym träning på gruset fylla dagarna med teambuilding, fysträning och andra äventyr.

Avgift 1695kr

Sista dag för anmälan till båda lägren är onsdag 20 april.

 

Uppbyggnadssäsong v.18-24

Tisdagen 2 maj startar vi upp utomhusträningen. Träningen håller sedan på i 7 veckor fram till den 16 juni. Träningsuppehåll 25-26 maj och 6-7 juni.

Vid anmälan är det viktigt att ni ger tränarna stort spelrum. Det är omkring 90 spelare som ska planeras in 2-10 träningspass/vecka. Passen varierar mellan 60-120min men de flesta ligger på 80 och 90 min. De yngsta kommer få hjälp med uppvärmningen medan de äldre kommer att köra uppvärmningen och fysträningen före och efter tennistiden.

Desto mindre förbehåll ni har vid anmälan desto enklare är det för tränarna att placera in så bra utvecklingsgrupper som möjligt. I anmälan kommer ni att få ange antalet pass ni önskar träna/vecka så ska tränarna göra sitt absolut bästa att lägga pusslet åt er.

Under denna period kommer vi också att erbjuda 1-2 extra fyspass/vecka och extra serveträning.

Grupper och tider – klicka här

Avgift

1tim/vecka 2tim/vecka 3tim/vecka 4tim/vecka
750kr 1440kr 2070kr 2640kr
5tim/vecka 6tim/vecka 7tim/vecka 8tim/vecka
3300kr 3960kr 4620kr 5280kr

Sista dag för anmälan är onsdag 20 april.

 

Tävlingssäsong – Proffs- och Tävlingsveckor v.25-27

I år erbjuder vi tre powerveckor där vi hoppas på att samtliga i HTK Tennis Akademi deltar en eller flera veckor. Under veckorna 25-27 kommer träningen vara mer matchinriktad och vi erbjuder er skjuts och coachning under tävlingarna Båstadtennis Corem Open 12 års klassen, Skummeslöv Wilson Junior Tour och Munkaspelen Wilson Junior Tour. De dagar man inte tävlar tränar man cirka 3 timmar på Pålsjö.

Proffsveckorna

-Innebär en lite mer proffsig attityd till alla delar i träningen som uppvärmning, tennis och fys. Här ska ni vara med om ni känner att ni satsar på tennis och kommer att spela turneringar resten av sommaren. Ni känner givetvis till proffslistan och följer denna i er dagliga tennis.

Avgift 1595kr

Tävlingsveckorna

-Innebär att ni inte behöver vara med på tävlingarna utan bara vill ha en eller flera veckor med mycket tennis där vi bedriver tävlingsinriktad träning. Givetvis är det fritt att anmäla sig till tävlingarna också om man så önskar.

Avgift 1595kr

Grupperna kan integreras med varandra i träningen om tränarna anser detta vara bra.

 

Mästerskapsveckor v.33-35

När alla kommit hem ifrån semester och Beach House – Öresundsveckan är färdigspelad så erbjuder vi alla i HTK Tennis Akademi att vara med på våra mästerskapsveckor. Många av er kommer att spela RM och Juniorligan under denna period och vi tycker det då är viktigt att ni håller igång er träning. Passen kommer vara ungefär 90 min långa och det är träning måndag, tisdag och torsdag dessa veckor. Det kommer vara 1 tränare på plats som kommer hålla i träning på tre banor samtidigt för ca 10 spelare. Träningen denna period kommer att vara avsevärt billigare då vi önskar få med så många som möjligt.

Avgift

1tim/vecka 2tim/vecka 3tim/vecka 4tim/vecka 5tim/vecka
210kr 420kr 630kr 840kr 1050krkr

 

Anmälan gör du via formulär på vår hemsida – Klicka här för att komma till anmälan

Träningsläger, Hörsholm 28-30/4

Träningsläger, Pålsjö 29-30/4

Uppbyggnadsträning v.18-24

Proffs- och tävlingsveckor v.25-27

Mästerskapsträning v.33-35