Ta chansen att från och med hösten delta i Framtidens Ledare för alla HTKare 13 år och äldre. Att utbilda sig till och jobba som ledare, tränare eller funktionär utvecklar både dig som person och din tennis på ett positivt sätt. I HTK kan du få denna möjlighet helt gratis. Ledare för Framtidensa Ledare är Samuel Ekberg och Niklas Persson. Anmäl er till Framtidens Ledare till niklas@htktennis.com löpande under året. Anmälan krävs även för er som varit med tidigare och vill fortsätta utbilda er och utvecklas som ledare

Vad ingår i Framtidens Ledare?

  • Uppstart i samband med Tennisens dag i augusti. Här får ni mer info om programmet, genomgå vår första interna utbildning samt praktisera som ledare med prova på tennis för alla barn under Tennisens dag.
  •  Möjlighet att välja inriktning på sitt ledarskap och om man helst vill jobba som tränare eller som Tävlingsledare, Matchledare eller domare vid våra tävlingar.
  •  Praktik på banan eller på tävlingar tillsammans med våra mer erfarna ledare före och under sin utbildning. När man sedan har utbildning kommer man kunna ta större ansvar och blir också avlönad av HTK.
  •  Svenska Tennisförbundets utbildningar som innehåller både tränar-, ledar- och funktionärsutbildning.
  •  Utbildningar arrangerade av RF SISU Skåne som ”Mitt första ledaruppdrag” och ”Trygg idrott”.
  •  HTKs egna utbildningsträffar, både teoretiska och praktiska.
  •  Möjlighet att ingå i ett Ungdomsråd, Träningsråd, Tävlingsråd eller på sikt i en Sportgrupp där man kan vara med och påverka samt utveckla klubben ytterligare.
  •  Studiebesök till andra klubbar.
  •  Trevliga kick offs och aktiviteter tillsammans med övriga deltagare i Framtidens Ledare