En nationell tävling med bara dubbel under två dagar. FD, PD och Mixed

DEN PERFEKTA KLUBBRESAN I DAGARNA TRE!!

Fredag
Ni spelar med vilken ni vill i D9, D10, D11 och D12. Man kan alltså spela Tjej/Tjej, Tjej/Kille eller Kille/Kille. Endast en klass denna dag. Matcherna kommer avgöras bäst av tre set till 7p. Poolspel och slutspel samma dag. Matcherna beräknas starta under eftermiddagen. Träning inför lördagen får ske gratis om det finns lediga banor under kvällen.

Lördag
Ni spelar i PD eller FD. Max 2 klasser denna dag. Vi inleder med poolspel och spelar slutspelet under eftermiddagen/kvällen. Alla klasser kommer spelas klart under lördagen. Matcherna startar på 2-2 med matchtiebreak i avgörande set.

Söndag
Ni spelar MD. Max 2 klasser denna dag. Vi inleder med poolspel och spelar slutspelet under eftermiddagen/kvällen. Alla klasser kommer spelas klart under söndagen. Matcherna startar på 2-2 med matchtiebreak i avgörande set.

Anmälan här