I HTKs Äventyr får du förutom en rolig social aktivitet med mycket tennis chansen till nya kompisar, kompisar som ni kanske börjar umgås med även på fritiden. Våra äventyr har stor variation med både träning och tävling under några få timmar till aktiviteter med övernattning under flera dagar.

FÖR BARN

MINITENNISDISCO

Minitennis till musik där vi också har roliga aktiviteter och tävlingar.

KOMPISDUBBEL

Du får chansen att ta med en kompis som normalt inte spelar tennis. Du lär hen att spela och sedan tävla tillsammans med i en dubbelturnering

TENNIS-HELA-NATTEN

Årets roligaste natt där vi spelar tennis, tävlar, leker och har galet kul tillsammans tills ni inte orkar längre.

MELLOKVÄLL

På med glittertröjan och var med på en musikkväll i Olympiahallen. Vi spelar tennis, tävlar i quiz umgås och äter pizza under Melodifestivalen. Vinner rätt låt?

FÖR UNGDOMAR

MATCHKVÄLLAR

Oavsett spelstyrka får alla ungdomar chansen att tävla i Tennis och olika idrotter under kvällen där vi umgås och lär känna varandra mellan matcherna.

GEMENSAMMA ÄVENTYR

GENERATIONSDUBBEL

En fantastisk familjekväll där man kommer få spela mot andra medlemmar i alla möjliga åldrar

FAMILJEKAMPEN

Till skillnad mot Generationsdubbel kan här hela familjen delta i samma lag. Man spelar dock endast två i taget men man kan byta vid varje game. Vilken familj är starkast i HTK?

HTK TENNIS ACADEMY

Utöver aktiviteterna i HTKs Äventyr arrangerar vi tävlingsresor för spelarna i HTK Tennis Academy. Här får man möjlighet att åka med på äventyr utanför Helsingborg. Det kan vara på dagsresor i So Tour turneringar, nationella eller internationella tävlingar. Tävlingsläger under flera dagar med övernattning eller träningsläger inför grussäsongen.
Äventyren är många under hela året.

AKTIVITETER

Skinkblixt för alla vuxna

december 17, 2022 @ 16:00 - 18:00

Jultennis för ungdomar

december 16, 2022 @ 17:00 - 19:00

Anmälan till HTKs Äventyr/Prova på kurser

Här anmäler ni er till HTKs Äventyr och prova på kurser. Ovan kan ni läsa mer om respektive aktivitet. Många av aktiviteterna är gratis men vissa behöver vi ta ut en liten avgift för.

Har du medlemskap i Helsingborgs TK? *