Som samarbetspartner bidrar ert företag i vårt arbete att förstärka såväl Helsingborgs Tennisklubb som idrottsrörelsen och samhället i stort och ert företag ges möjlighet till olika former av aktiviteter och arrangemang.

DET STARTADE MED ”LOVE” REDAN 1913

Hälsingborgs Lawn Tennisklubb bildades 5 september 1913, bytte sedan namn till Hälsingborgs Tennisklubb 1958 för att 1971 ändra till dagens Helsingborgs Tennisklubb. Vi har redan från start varit en bred klubb med spets. Parallellt med en omfattande motionsverksamhet har klubben även fostrat och utvecklat flertalet framgångsrika elit- och landslagsspelare. HTK kan även stoltsera med många framgångar på junior, senior och veteransidan både internationellt och nationellt.

Medlemsantalet är idag cirka 800 där omkring 600 deltar aktivt under året. För att kunna fortsätta vara en klubb i framkant är våra relationer med företag och HTK-vänner av största vikt. Vi har därför utvecklat Friends of HTK där vi samlar våra närmsta välgörare.

Hoppas att du vill vara med på vår resa!

För oss är det en självklarhet att bidra till en bättre hälsa. Genom HTK har vi kunnat skräddarsy ett samarbete som möjliggör för fler barn och ungdomar att röra på sig och få en meningsfull fritid.

PHILIP ABDON, FINAX

Klubben är känd för att vara en viktig mötesplats, såväl för egna medlemmar som externa gäster. Bland annat har HTK varit medarrangör till stora tävlingar som Davis Cup och Billie Jean King Cup och är därmed en självklar del av svensk tennis.

CHRISTER SJÖÖ, GENERALSEKRETERARE

SVENSKA TENNISFÖRBUNDET

BLI VÄN MED HTK

KONTAKT FÖR SAMARBETE

Är du delaktig i ett företag som delar våra värderingar och vill bli samarbetspartner med oss, så får ni gärna kontakta klubbchef Marcus Lindberg via formuläret nedan eller på 0734-217221 för en lunch och mer information om Helsingborgs TK och våra olika paket. Har ni egna idéer så är vi öppna för att diskutera dem.