HTK Tennis Academy är för dig som gillar en tävlingsinriktad miljö. Här finns plats för dig som tävlar regionalt, nationellt eller internationellt på olika nivåer. Du kan starta redan från 7 års ålder i Kids för att sedan fortsätta i Teen eller Pro vid 12 års ålder.

Att vara spelare i Kids Academy innebär att ni gillar tävlingsmomentet under träning och att ni vill spela matcher regionalt, nationellt eller internationellt under hela året. Man förstår också att det är viktigare att vara vän med alla och en god lagkamrat framför vinster i turneringar.

Att vara spelare i Teen Academy innebär att ni gillar tävlingsmomentet under träning. Inriktningen kan sedan vara på sin egen tennis och turneringar i Region Syd i första hand eller att börja utbilda sig som exempelvis tränare, domare och tävlingsledare i Framtidens Ledare.

Att vara spelare i Pro Academy innebär att du gör en satsning på tennis och att du förstår vad en satsning på tennis innebär. Du ska drömma om de stora arenorna men samtidigt förstå att resan mot drömmen är lika viktig som att nå fram.