HTK har sin träning inomhus i Olympiahallen under september till maj. Utomhus samarbetar vi först och främst med Pålsjö Tennis men också Maria Park och Racketoasen i Hittarp

OLYMPIAHALLEN

Olympiahallen är HTKs inomhusanläggning. Olympiahallen som ägs av en stiftelse erbjuder mer än bara tennis. Här kan du även spela padel, badminton, bordtennis, pickleball, gå på yoga och kampsport, gymma och mycket mer.

PÅLSJÖ TENNIS

Pålsjö tennis som är en privatägd anläggning har sex grusbanor, en hardcourt bana och fem padelbanor. Samtliga banor är helt nybyggda. Som helhet är anläggningen troligtvis en av de främsta tennis anläggningarna i Sverige.

MARIA PARK TENNIS

De två grusbanorna som ägs av samfälligheterna i Maria park är inbäddade i härlig grönska omgiven av Mariastadens bostadshus . Mariastaden är en av de stadsdelar som växer snabbast just nu med många aktiva barnfamiljer i området och stadsdelen är lätt att nå med allmänna kommunikationsmedel, cykel och bil.

RACKETOASEN

Racketoasen som drivs av Helsingborgs Racketklubb och HIK har två fina gröna grusbanor, två padelbanor samt två pickleball-banor vackert belägna i Laröd Helsingborg.